ABC- KURSEN

SSRM:S INTRODUKTIONSKURS I REPRODUKTIONSMEDICIN

Nästa kurs  kommer hållas 19-20 januari 2023


Nu är anmälan öppen till vår ABC-kurs för dig som är ny inom reproduktionsmedicin. Kursen kommer att hållas i Stockholm, Hotell Skeppsholmen, Gröna gången 1. Du finner programmet genom att klicka här. Kostnaden för kursen är 1800 kr och då ingår samtliga måltider. Boende är inte inkluderat och deltagare får ordna med detta på egen hand. För er som vill bo på hotell Skeppsholmen så kan ni maila; reservations@hotelskeppsholmen.se och uppge referens:1417500 (Obokade rum släpps sedan den 22 december).

Ni anmäler er genom att klicka här och betalar sen in avgiften till föreningens bangiro 480-1437 SEB. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan medarbetare vid förhinder, varmt välkomna!


SSRM´s kurs i reproduktionsmedicinskt ABC är en mycket uppskattad och välbesökt kurs som hålls årligen under vårterminen.


Reproduktionsmedicin är ett framtidsområde som det inte alltid är lätt att få möjlighet att prova på under en kortare period. SSRM arbetar för att sprida kunskap och skapa kontakter inom området.


Målgruppen för ABC- kursen är nya kollegor inom Reproduktionsmedicin, och alla yrkeskategorier som i framtiden kan vara aktuella kollegor inom vårt område; läkare under specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik, BMA/ embryologer, barnmorskor/ sjuksköterskor, sekreterare, forskare m.fl.